Webbutik

Handla kan inte vara enklare än i en webbutik. Man sitter hemma i lugn och ro och väljer. Det man beställt kommer efter någon eller några dagar med posten. Vid större beställningar hämtas paketet på ett utlämningsställe.För att beställa tyg, böcker eller något annat, går man in på sidan där de önskade artiklarna finns genom att klicka på en kategori, T.ex. Blåa
Om man vill se en större bild av tyget, klickar man på tygrutan. I verkligheten är det avbildade tyget ca 10 x 10 cm
Skriv in önskad längd i rutan under respektive artikel och klicka på kundkorgen.
Minsta längd 10 cm (0,1 m).

Längst ner på sidan kan man hela tiden se det som senast lades i kundkorgen samt totalsumman på det som är ilagt.
Vill man se allt som ligger i korgen kan man klicka på pilen.

Då kommer alla artiklar i korgen fram:


Man kan också klicka på texten och får då upp följande uppställning:


När man gått till kassan kan man, om man vill, ändra mängd eller ta bort varor. För att komplettera med nya artiklar går man in på en sida med tyger eller andra artiklar igen. Har man glömt hur ett tyg eller något annat ser ut, klickar man på artikelnumret (blå text) så kommer det upp en bild.

När det som önskas ligger i korgen, klickar man på texten ”Beställ varorna” och följande visas:
Här fyller man i namn och adress. Det är viktigt att emailadress eller telefonnummer fylls i korrekt så att vi kan meddela totalpriset eller om något behöver klaras ut. Något tyg kan vara slut, men det kan finnas alternativ.


När alla uppgifter är ifyllda, klickar man på ”Genomför beställning”


Order över 1.000:- SEK skickas fraktfritt, och då tillkommer inget utöver det som anges för varorna. För order mellan 500:- och 1.000:- SEK debiteras halv frakt, och för order under 500:- SEK debiteras hela frakten.

När vi fått in beställningen bekräftar vi via telefon eller email. Så fort pengarna kommit in skickas tygerna på lämpligaste sätt.